من و برادرم از زمانی که تصمیم گرفتیم در زمینه ی روغن های گیاهی فعالیت کنیم چند باری در این راه شکست خوردیم زیرا فکر می کردیم باید اول ثروت داشته باشیم و در ادامه به کسب و کاری وارد شویم اما باید بدانیم که جذب مشتری از همه ی موارد مهم تر است و باید محصولی انتخاب شود که بیشترین جذب را داشته باشد.
روغن زیتون
بی شک بهترین و سالم ترین روغن برای تهیه و طبخ انواع غذا روغن زیتون بکر درجه یک می باشد که هیچ گونه ناخالصی بدان راه نیافته است و طعم قوی تر و بوی تندتری نسبت به سایر روغن زیتونها دارد این روغن سرشار از آنتی اکسیدانهایی می باشد که مانع از تخریب سلولهای بدن می شود و از سرطانی شدن این سلولها جلوگیری می کند.
رنگ روغن زیتون کاملا سبز می باشد و بوی زیتون هنگام خوردن آن احساس می شود روغن زیتون اصل کمی در گلو احساس تلخی به انسان دست می دهد که زود گذراست و این نشانه ی اصل بودن آن است.
بهترین مکان برای نگهداری روغن زیتون در جاهای تاریک و به دور از حرارت و گرما می باشد ظروف مناسب این روغن پلاستیکی و شیشه ای می باشد که البته ظروف شیشه ای مقدم بر سایر ظروف می باشد.
برای طعم دار کردن روغن زیتون اصل که اندکی بوی تند آن کمتر بشود می توانید در شیشه ی حاوی روغن چند عدد برگ رزماری و برگ بو و چند دانه فلفل یا سیر تازه بریزید که عطر خوشایندی به روغن زیتون می بخشند و شما به راحتی می توانید در انواع سالادها از آن استفاده کنید.
روغن کرچک
می توانند عوارض جانبی زیادی داشته باشند، به عنوان مثال روش رایج پر حجم کردن مژه و ابرو امروزه اکستنشن نام دارد که این روش بسیار بسیار پر هزینه می باشد و عملا به صرفه برای عموم نیست. در اینجا بهترین و موثرترین راه استفاده از مواد طبیعی روغن کرچک می باشد، استفاده از روغن کرچک و مداومت در آن می تواند تاثیر شگفت انگیزی بر روی مژه ها داشته باشد و با توجه به مواد بسیار مفید داخل این روغن و خاصیتهای فراوان آن و وجود ویتامینهای بسیار مفید، باعث افزایش در روند رشد مژه ها می گردد که در طب سنتی نیز بسیار
به آن توصیه شده است.
دلیل نام گذاری این روعن این است که این روغن از گیاهی با همین نام مشابه گرفته و تولید می شود، در سطح جهانی در کشورهای زیادی مانند هند و آمریکا و آفریقا این گیاه پیدا می گردد، با فشردن دانه این گیاه که حاوی روغن می باشد، روغن کرچک استخراج می گردد، امروزه در تمامی مصارف بهداشتی و آرایشی روغن کرچک کاربرد دارد و تقریبا در تمامی کرمها از این ماده استفاده می گردد.
روغن مرغی
مرغ یکی از پر مصرف ترین نوع گوشت ها می باشد و طرفداران زیادی هم دارد به علت مصرف زیاد این گوشت تولید کننده گان مراحل رشدش را با استفاده از دارو ها و روغن مرغی و.. جلو می اندازند که ممکن است این دارو ها سلامتی ما را به خطر اندازد.
پوست مرغ یکی از اجزای مرغ است که باید و نباید هایی در مورد خوردن و نخوردن آن وجود دارد.
در مطالب به برخی از معایب و مضرات آن می پردازیم در هنگام طبخ غذا اگر پوست مرغ را از روی مرغ جدا نکنید غذای شما رنگ و لعاب بیشتری دارد و حتی خوشمزه تر هم می شود و تنها ایراد آن این است که کالری و چربی غذای ما بیشتر میشود.