دغدغه همه افراد رسیدن به آرزو و اهدافشان می باشد و خانم های خانه دار به دلیل مشغله که در خانهدارند از اهدافشان دور می شوند من با راه اندازی در حوزه رب توانستم کسب و کار خود را شروع کنیم و صد ها نیرو را اشتغال زایی کنم.
رب فلفل دلمه ای
یکی از اصلی ترین و مهم ترین چاشنیهای غذاهای ایرانی رب گوجه فرنگی می باشد، برای بسیاری از بانوان و آشپزها غلیظ بودن و مشخصات بسته بندی رب گوجه و رب فلفل دلمه ای اهمیت زیادی دارد، خیلی ها ترجیح می دهند که رب گوجه را به صورت عمده و یا فله که به صورت خانگی درست می شود تهیه بکنند. اهمیت غلیظ بودن و با کیفیت بودن رب گوجه فرنگی به این خاطر است که استفاده از نوع نا مرغوب آن باعث خراب شدن حتی بهترین غذاها نیز می شود. غلظت رب فرنگی عامل مستقیم بر کیفیت و رنگ و طعم غذای ما می باشد، هر قدر کیفیت و غلظت رب گوجه فرنگی بهتر و بیشتر باشد، غذای با کیفیت تری خواهیم داشت. البته غلظت زیاد رب گوجه نشان از کیفیت و خواص بیشتر نیست، در واقع برعکس رب گوجه غلیظ به دلیل حرارت زیادی که دیده است از خواص و فواید کمتری برخورد می باشد.
رب گوجه
قوطی های استفاده شده در بسته بندی رب گوجه باید از لحاظ بهداشتی تایید شده باشند و آرم استاندارد را دریافت کرده باشند. بسته بندی رب گوجه فرنگی در حجم های مختلف صورت می گیرد، به عنوان مثال بسته بندی رب گوجه از نیم کیلو و ۴۵۰ گرم آغاز شده و تا مقدار دو کیلو گرم نیز می رسد. خریداران بسته به نیاز روزانه خود اقدام به خرید رب گوجه فرنگی می کنند، اما مهمترین مسئله برای خریداران رب گوجه کیفیت بالا و اطمینان از مرغوب و درجه یک بودن آن است. مجموعه ما این اطمینان را به شما می دهد که رب گوجه و رب فلفل دلمه ای عرضه شده توسط مرکز پخش ما کاملا بهداشتی بوده و با بهترین کیفیت ممکن وارد بازار می شود.
رب هفت میوه
یکی از چاشنی های پر مصرف در غذاها رب گوجه غلیظ است، رب گوجه اسپتیک و رب هفت میوه یکی از عالی ترین رب ها می باشد که باید قیمت مناسب و ارزان هم داشته باشد و برای جلوگیری از کهنه شدن آن بهتر است از رب های کوچک استفاده نمود.
تولید کنندگان رب گوجه فرنگی معمولا از گوجه هایی استفاده می کنند که به شکل بیضی و دارای پوسته نازک وتوپر و دارای بافت نرم و گوشت بیشتر باشد. آنها از گوجه فرنگیهایی استفاده میکنن که کاملا رنگ قرمز باشد و نباید حتی بخش هایی از گوجه سفید یا سبز و زرد باشد، سالم و از طعم و بوی خوبی برخوردار باشد.
حفره و سوراخ های آبکی در داخل نباشد، هسته های زیاد و درشت نداشته نباشد، در برابر رشد و زیاد شدن کپک ها مقاوم باشدو هنگام برداشت گوجه باید رسیده باشد اما بیش ازحد نباشد. برای حمل گوجه ها ظرف های کوچک مناسب تر است تا از ترک برداشتن و له شدن برداشتن گوجه ها جلوگیری شود.