یکی از مهارت هایی که می تواند هر کسی را در زمینه های مختلف برای رسیدن به موفقیت یاری دهد مهارت نوآوری است، من توانستم با ورود به حوزه نخود فرنگی و نوآوری در تولید انواع آن به ثروت برسم و بهترین محصولات خود را در ادامه معرفی خواهم کرد.
نخود فرنگی محلی
همانطور که می دانید یکی از پر خاصیت ترین و مفیدترین سبزیجاتی که در فصل بهار رشد می کند نخود فرنگی محلی است که برای درست کردن بسیاری از غذاهای دمی و خورشتی استفاده می شود. این محصول برای افرادی که از کم خونی رنج می برند بسیار مفید و مقوی است زیرا سرشار از آهن است. شهرهایی مانند کردستان، لرستان و کرمانشاه از بزرگ ترین تولید کنندگان نخود هستند که با بهترین کیفیت و قیمت مناسب محصول فوق را در بازار ارائه می دهند.
برای بیشتر مردم این سوال به وجود می آید که چگونه نخود را بپزند و مورد استفاده قرار دهند؟ ما در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم و برایتان توضیحات لازم را دهیم. همانطور که گفته شد نخود فرنگی دسته ای از سبزیجات است و پخت سبزیجات هم بسیار سریع، راحت و آسان است؛ برای پختن این محصول کافی است آن را درون مقداری آب ریخته و بگذارید بر روی شعله کم تا آرام آرام بپزد یا می توانید آن را کنار سبزیجات دیگری مانند هویچ، ذرت، فلفل دلمه ای و هر سبزی که خودتان دوست دارید تفت دهید و در روغن سرخ نمایید.
نخود فرنگی منجمد
آیا می دانید فرق نخود و نخود فرنگی منجمد در چیست؟ نخود در واقع جزء حبوبات است که طبعی گرم دارد و همچنین خواص بسیاری نیز برای بدن دارد اما نخود فرنگی زیر مجموعه سبزیجات سبز می باشد و مدل کاشت، داشت و برداشتش با نخود معمولی متفاوت است.
حال بهتر است کمی در مورد تاریخچه نخود فرنگی برایتان توضیح دهم؛ این محصول در زمان قاجار به فرمان اتابک وارد کشور عزیزمان ایران شد. این محصول را بیشتر در کنار سالاد و غذاهای سالادی سرو می کنند؛ سالاد ماکارانی و سالاد الویه یکی از غذاهایی هستند که وجود نخود فرنگی در آن باعث زیباتر و خوشرنگ شدن غذا می شود بسیاری از خانمها و آشپزهای حرفه ای آن را در کنار غذا برای زیبایی با سبزیجات دیگر تفت می دهند و استفاده می کنند؛ لازم به ذکر است بدانید برای استفاده این محصول در انواع غذاها بهتر می باشد آن را کمی بپزید یا در واقع نیم پخت کنید.
نخود فرنگی کیلویی
شاید دیده باشید که برخی از افراد نخود فرنگی کیلویی را در فصل بهار به مقدار بسیار خریداری می کنند و سپس آن را بسته بندی کرده و در فریزر قرار می دهند این کار باعث می شود تا این محصول در فصول دیگر سال که دست یابی به آن امکان پذیر نیست، در دسترس باشد.
اینگونه شما به راحتی می توانید هر زمان که دلتان نخود فرنگی پمینا خواست به راحتی در اختیار داشته باشید؛ این روش برای خانمهای شاغل و کارمند نیز بسیار مناسب است زیرا در وقت و زمانشان بسیار صرفه جویی می شود و به راحتی می توانند این محصول را مورد استفاده خود قرار دهند. همانطور که در بالا گفته شد بذر نخود فرنگی خواص بسیار زیادی دارد که در ادامه این مطلب به خواص و فواید آن می پردازیم.