از بهترین لوازم قنادی های آنلاین ایران

معرفی یکی از بهترین لوازم قنادی های آنلاین ایران

شیرینی ‌ها و کیک‌ ها جزء دوست ‌داشتنی‌ترین خوراکی‌ هایی هستند که همواره در جشن‌ ها و شادی ‌های ما وجود دارند. در برخی موارد، ممکن است که شما دوست داشته باشید تا شیرینی ‌ها و کیک ‌ها را خودتان در خانه بپزید.

در این شرایط به انواع لوازم قنادی نیاز دارید. این لوازم به شما کمک می‌کنند تا باکیفیت‌ترین و زیباترین انواع کیک‌ ها و شیرینی ‌ها را بپزید، تا حدی که هیچ ‌کس نفهمد که شما خودتان این محصولات خوشمزه را درست کرده‌اید.

این ‌موضوع باعث می‌شود که شما بتوانید به ‌صورت حرفه‌ای‌تری خوراکی‌ های مورد نیاز خودتان را بپزید و از خوردن آن ‌ها لذت ببرید. در برخی موارد شما ممکن است که دوست داشته باشید تا با سلیقه خودتان کیک ها و شیرینی‌ ها را تزیین کنید.

یا حتی به‌ دنبال بهداشت بیشتر باشید و دوست داشته باشید و با وجود بیماری های واگیر مانند کرونا خودتان با رعایت بهداشت ، باکیفیت‌ترین و سالم‌ترین کیک ‌ها را بپزید.

همچنین اگر به‌ دنبال تولید کیک ‌ها و شیرینی‌ های رژیمی هستید، به استفاده از انواع مختلف لوازم قنادی نیاز دارید. ما در این مطلب قصد داریم برای شما به معرفی لوازم قنادی نارمیلا بپردازیم.

همچنین نشان بدهیم که چگونه می‌توانید از این فروشگاه انواع با کیفیت ابزار های قنادی را با قیمت ‌های بسیار مناسبی خریداری کنید. اگر کنجکاو هستید تا بیشتر در رابطه با لوازم قنادی نارمیلا بدانید،

به شما پیشنهاد می‌کنیم ما را تا انتهای این محتوا همراهی کنید‌. شما می‌توانید با اختصاص دادن مقدار کمی بودجه، باکیفیت‌ترین و مناسب‌ترین انواع لوازم را خریداری نمایید و آشپزخانه خود را به یک قنادی حرفه‌ای تبدیل کنید. در قدم بعدی می‌توانید با پخت کیک ‌ها و شیرینی‌ های مد نظرتان، از خوردن آن ‌ها لذت ببرید.

 

ادامه مطلب  خرید زیتون پرورده تک نفره پارتیکان

تفاوت ورق ژلاتین و پودر ژلاتین

کاربرد ژلاتین

ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید.

ژلاتین دارای ۸۴% پروتئین ، ۱۴ % رطوبت و ۲% خاکستر است. ژلاتین در طول مدت نگهداری رطوبت جذب می کند به همین دلیل باید در محل خشک و خنک نگهداری شود. چنانچه رطوبت ژلاتین از ۱۶% بیشتر شود، قارچ و کپک بر روی آن رشد خواهد نمود و مصرف آن خالی از خطر نیست.

ژلاتین در آب سرد نامحلول است ولی در آب گرم حل می شود. این ماده تا ده برابر حجم خود آب جذب کرده و در دمای ۴۰ تا ۵۰ درجه ی سانتی گراد تشکیل ژل می دهد. قدرت تولید ژل، توسط درجه بلوم مشخص می شود.

از بهترین لوازم قنادی های آنلاین ایران

ژلاتین به دو شکل پودر و ورق ژلاتین وجود دارد

در مورد جایگزینی این دو اول باید توجه داشت که ورق های ژلاتین در دو سایز بزرگ (۴ گرمی) و کوچک (۲ گرمی ) موجود است . به این ترتیب برای جایگزینی این دو از روش های زیر استفاده کنید

یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین ۴ گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۵/۷ گرم می باشد.

هر ورق ژلاتین بزرگ معادل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو ۴ گرم هستند)

هر دو ورق ژلاتین بزرگ را می توان معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در نظر گرفت (حدود ۸ گرم)

هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است (۴ گرم)

۴ ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است (۸ گرم)

۶  ورق ژلاتین کوچک معادل ۳ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است (۱۲ گرم )

 

دسرها یا کرم هایی که با ورق ژلاتین تهیه می شوند شفاف تر و براق تر هستند.

روش استفاده از پودر ژلاتین

در یک کاسه ی مناسب و خشک باید مقداری پودر ژلاتین بپاشید و بعد کمی آب سرد روی آن بریزید مجداد کمی پودر ژلاتین بپاشید و آب سرد بریزید. اگر پودر ژلاتین را یک مرتبه در کاسه بریزید و همه آب را روی پودر ژلاتین بریزید پودر ژلاتین گلوله می شود. پس از آن که آب و پودر ژلاتین را روی هم ریختید آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا اسفنجی شود و توجه کنید که لایه آخر پودر ژلاتین باشد. بعد از اینکه ژلاتین اسفنجی شد یک ظرف را به ارتفاع ۴ سانتی متر از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید و ظرف ژلاتین را داخل آب قراردهید و اجازه دهید ژلاتین رقیق شود در آخر آن را هم بزنید تا یک دست شود.

ادامه مطلب  با تولید این تجهیزات گردش ثروت را زیاد کردم

روش دیگر برای رقیق کردن ژلاتین این است که هر قاشق چای خوری پودر ژلاتین را با یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و آب را روی آنها بریزید و مواد را هم بزنید و مانند روش قبلی آن را در ظرف آب قرار دهید تا رقیق شود. در این روش شکر اجازه نمی دهد پودر ژله گلوله گلوله شود.

یک فرمول کلی برای مخلوط کردن پودر ژلاتین:

یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین + یک قاشق چایخوری شکر + یک هشتم پیمانه آب سرد
یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین + یک قاشق سوپخوری شکر + یک چهارم پیمانه آب سرد.

روش استفاده از ورق ژلاتین:

یک ظرف آب سرد را آماده کنید و ورق های ژلاتین را داخل آب سرد خیس کنید تا حجم آن بیش تر و ورق ها نرم شوند. سپس با دست ورقه های ژلاتین را از آب خارج کرده و با دو دست فشار دهید تا آب آن گرفته شود. مراقب باشید، ورقه های ژلاتین بیش از حد در آب نماند چون در آب حل می شود. پس از این که ورقه ها را فشار دادید و آب آن را گرفتید به دو روش می توانید از آن در ژله ها و کرم ها استفاده کنید.

اگر مایه گرم داشتیم مستقیما ورقه ها را داخل مایه گرم ریخته و هم بزنید و اگر مایه سرد بود روی ورقه ها کمی آب بریزید تا روی ورقه ها را بپوشاند سپس این کاسه را روی حرارت بن ماری قرار دهید تا ورق ژلاتین رقیق شود.

ژلاتین در دمای ۲۰ درجه ی سانتی گراد می بندد. پس دقت کنید وقتی پودر ژله ی رقیق شده را داخل کرم یا دسر می ریزید کرم یا ژله ولرم باشد تا ژلاتین گلوله گلوله نشود.

ژله های میوه

ژله های میوه

شما ژله های میوه را می توانید با انواع میوه تهیه کنید و داخل کرم ها هم می توانید از انواع میوه استفاده کنید اما چند میوه هستند که اگر آن ها را در دسر یا ژله ای استفاده کنید اجازه نمی دهد ژلاتین ببندد. این میوه ها آناناس خام، پاپایا، کیوی و انجیر می باشد زیرا داخل این میوه ها آنزیم وجود دارد.

ادامه مطلب  کشمش سبز کاشمر صادراتی

ژله را می توانید با آب میوه و یا پوره میوه تهیه کنید اما ژله ای که با آب میوه تهیه شود صاف تر و شفاف تر می شود. اگر بخواهید داخل ژله میوه بریزید باید میوه ها را ریز خرد کنید. تا زمانی که با قاشق ژله خورده می شود شکل خوبی داشته باشد یعنی ژل و میوه با هم در قاشق بیاید.

نکات لازم برای تهیه ی کرم و ژله:

ژلاتین برای بسته شدن کرم یا ژله مصرف می شود. زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم یا ژله و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم می شود.

تخم مرغی که در شیر جوشیده می ریزید نباید با شیر بجوشد. کافی است تخم مرغ و شیر را باهم مخلوط کنید و وقتی کمی غلیظ شد و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید.
برای حل کردن هر بسته پودر ژله ی حاضری به طور کلی ۲ پیمانه آب لازم است که بهتر است یک پیمانه آب جوش و یک پیمانه آب سرد باشد. اول ژله را در آب جوش حل کنید و بعد آب سرد را به آن اضافه کنید . البته ممکن است بسته های ژله ژلاتین کمتری داشته باشد در این صورت هر بسته ژله را در یک و نیم پیمانه آب حل کنید.

ظرف کرم یا ژله باید فلزی باشد. ظرف های چینی یا شیشه ای  مناسب نمی باشد زیرا کرم یا ژله از داخل آن برنمی گردد مگر آن که بخواهید در همان ظرف سرو کنید.

ژلاتین حل شده را نباید در شیر جوشان ریخت چون شیر می برد بلکه باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود آن وقت ژلاتین را با آن مخلوط کنید.

برای تهیه ژله میوه در منزل برای هر پیمانه آب میوه، دو ورق ژلاتین در حدود ۶ گرم پودر ژلاتین و ۳ الی ۴ قاشق سوپخوری شکر بسته به ترشی و شیرینی آب میوه لازم است.

ربات ارز دیجیتال

حتما ببینید

تکنیک طلایی که مرا پولدار کرد

تکنیک طلایی که مرا پولدار کرد

زمانی که شروع به کار در زمینه ازوگام کردم تصمیم گرفتم تا هدفمند عمل کنم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *