استفاده از تمامی امکانات موجود می تواند موجب پیشرفت انسان باشد، امکانات حتی اگر هم کم باشد اگر به خوبی مورد استفاده قرار گیرد بسیار راهگشا خواهد بود، به عنوان مثال برای شروع کسب و کار موفق می توان از تولید ترشی های مختلف در خانه شروع کرد و کم کم آن را پیشرفت داد و به قله ای موفقیت رسید.
ترشی انبه رسیده
اگر تا به حال اسم ترشی انبه به گوشتان نخورده و دوست دارید از طعم و مصرف آن لذت ببرید، می توانید در ادامه همراه ما باشید.
طرز تهیه ی ترشی انبه رسیده بسیار راحت و آسان است و می توان در منزل آن را درست کرد.
یکی از مزایای ترشی انبه جا ننداختن این محصول است و بر خلاف ترشیجات دیگر که می بایست ماه ها زمان ببرد تا جا بیوفتند، اما این ترشی بعد از زمان سه روز قابل استفاده است.
برخی در ترکیبات ترشی انبه از سبزیجات معطر هم استفاده می کنند که این بستگی به ذائقه و سلیقه ی فرد داشته است.
انبه ی زرد رسیده را به خوبی شسته و پس از پوست گرفتن آن را چند تیکه کرده و سپس با ادویه های مخصوص مانند فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودرتخم گشنیز و پودر سیاه دانه مخلوط کرده و در سرکه همراه با روغن زیتون اضافه می کنیم و سپس در ظرف ریخته و بعد از سه روز می توان به عنوان چاشنی غذا مورد استفاده قرار داد.
ترشی کلم سفید زعفرانی
طرز تهیه ترشی کلم سفید زعفرانی را به طور خلاصه برای شما عزیزان شرح دهیم برای تهیه این ترشی ابتدا باید مواد اولیه لازم که شامل ۳ تا ۵ کیلو کلم سفید، ۴ تا ۵ عدد فلفل سبز تند، ۵ قاشق غذا خوری نمک دریایی، ۳ لیتر آب، ۲ تا بوته سیر، یک دسته کوچک شوید یا جعفری، نصف استکان نخود و ۱ لیوان سرکه خرما می شوند را تهیه کنید.
برای تهیه این ترشی ابتدا باید برگهای کلم سفید را جدا کنید و آنها را خوب بشویید، سپس برگ کلمها را درشت خرد کنید و داخل لگنی آب جوش و نمک بریزید و برگهای کلم را داخل لگن قرار دهید و بگذارید ۲ تا ۳ ساعت کلمها داخل آب جوش بمانند.
سپس کلمها را از آب جوش بیرون بیاورید و آنها را داخل آبکش بریزید و زیر آب قرار دهید تا شسته شوند سپس آب، نمک و سرکه را در ظرف جداگانه ای ترکیب کنید.
ترشی مخلوط فوری
این ماده غذایی لذیذ در طعمها و با مواد اولیه ی گوناگون تهیه می شود مانند ترشی لیته، ترشی انبه، ترشی مخلوط فوری زرد رنگ و سایر ترشیهای خوش طعم و اصل ایرانی، ترشیها معمولا به دو شیوه فوری و زمان بر تهیه می شوند.
ما ایرانیان عادت داریم غذا را به تنهایی سرو نکنیم و برای بولد کردن طعم غذا از انواع سالاد، انواع ترشی و ماست استفاده می کنیم، ترشیها با طعمهای مختلف و با مواد اولیه ی متفاوت بسته به ذائقه ی خاص هر شخص تولید می شوند.
برخی ترشیها از یک میوه یا سبزی و صیفی خاص تهیه می شود مانند ترشی انبه، ترشی فلفل یا ترشی کلم قرمز که بسیار خوش طعم و پر طرفدار نیز هستند اما در تهیه برخی دیگر از ترشیها از مخلوط دو یا چند نوع میوه سبزی یا صیفی استفاده می شود.