بعضی از خریداران تازه واردی که می خواهند به صورت عمده خیار و سیب زمینی گلخانه ای ناگین را خریداری نمایند، نمی دانند در کجا به فروش می رسد.
لازم به ذکر است در سالهای اخیر خرید و فروش خیار گلخانه ای به صورت اینترنتی انجام می شود که طرفداران بسیاری دارد زیرا خرید مجازی باعث می شود هزینه رفت آمد نداشته باشید و وقت کمتری برای خرید صرف کنید که کاملا به صرفه می باشد.
یکی دیگر از ویژگیهای خرید اینترنتی این می باشد که واسطه ها حذف می شوند و قیمت محصول بسیار مناسبتتر در می آید که به نغع خریداران عمده این محصول می باشد.
برای خرید این محصول از مجموعه آراد برندینگ با همکاران و پشتیبانان مجموعه ارتباط بگیرید و با پر کردن فرم درج شده سفارشات خود را ثبت نمایید.
افرادی که قصد تولید خیارشور از خیار گلخانه ای شهاب دارند بسیار از خرید عمده و اینترنتی استقبال می نمایند چون می توانند از سود بیشتری در این راستا برخوردار شوند و در نتیجه با قیمت بسیار مناسبتری خیارشورها را در اختیار مشتریهای خود قرار دهند.
مجموعه ما با ایجاد گلخانه ای مجهز و کشت خیارهایی با بالاترین کیفیت سعی دارد تا با خدمات دهی بسیار عالی به مشتریان خود بهترین محصول را به آنها عرضه نماید که از قیمت مناسبی نیز برخوردار باشد.
خریداران خیار گلخانه ای
علاقه مندان به خیار و بادمجان ترش گلخانه ای در دنیا زیاد شده که روز به روز خریداران این محصول افزایش پیدا می کنند یک مورد از استفاده هایی که از خیار گلخانه ای می شود به علت ظاهر خوبی که دارد خیارشور است.
برای درست کردن خیارشور خوشمزه به این موارد اعم از خیار متوسط مایل به ریز، آب، نمک، سیر، سرکه، ترخون و تخم گشنیز نیاز داریم.
ابتدا پس از تصمیم به خرید خیار گلخانه ای اگر خیار خرابی دارد آن قسمتهای اضافی را بدون این که به خیار صدمه بزنه جدا کرده و با ترخون بعد از شسته شدن در یک سبد قرار می دهیم تا آب آنها برود و منتظر باشید تا خشک شوند در این مرحله یک قابلمه حاوی نمک، سرکه، آب روی حرارت قرار می دهیم.
و وقتی جوش آمد آن را بر می داریم صبر کنید تا سرد شود و سپس خیارها را به همراه سیر، ترخون و تخم گشنیز در یک ظرف حاوی سرکه ای که قبلا حرارت دیده است می ریزیم و مرحله ی آخر پلاستیک روی ظرف می گذاریم و درب آن را محکم می بندیم تا هوا به داخل ظرف وارد نشود.
نکته: خیارشورها را در مکانی خشک و به دور از نور خورشید قرار بدهید.
در جهان خیارهای متفاوتی وجود دارد که یک مورد آن که در مورد آن صحبت کردیم خیار گلخانه ای بود که فروشنده ها با توجه به نرخ روز خیار و بذر گوجه فرنگی را خریداری و به فروش می رساند.
خیار دارای انواع مختلفی اعم از خیار سبز، چنبر، ارمنی و غیره می باشد.
برای این که خیار گلخانه ای خوبی داشته باشیم باید به این نکات توجه کنیم: باید به آن نور کافی برسد، خاک حاصلخیز و نرمی داشته باشد و آبیاری به خیار هفته ای یک بار انجام شود و نباید روی برگهای آن آب بریزید زیرا باعث می شود برگها قارچ تولید کنند.
قیمت خیار گلخانه ای
افراد بسیاری در زمان خرید خیار گلخانه ای و سبزیجات خشک دغدغه قیمت آن را دارند که البته بسیار مهم می باشد، با وجود کشاورزانی که منصفانه این خیار را به صورت عمده به فروش می رسانند از قیمت مناسبی نیز برخوردار می باشد به شرطی که از جاهای معتبر خریداری شود.
یکی از مهمترین دلایلی که منجر به ساخت گلخانه می شود برای اقتصاد می باشد که نکته قابل توجه در این موضوع برداشت پشت هم خیار گلخانه ای ناگین و فرو عالی این محصول است.
اینکه خیار و گوجه فرنگی ارگانیک را می توانیم مرحله به مرحله برداشت نماییم می تواند از تعداد کارگرها کم نماید که در نتیجه از قیمت آخر خیار نیز کم می شود و به نفع خریدار است.
یکی از دلایلی که افراد برای ساخت گلخانه تردید دارند هزینه تجهیزات آن می باشد اما باید به این موضوع فکر کنند که یکبار برای همیشه قرار است این تجهیزات را تهیه نمایند.
طبق آماری که گرفته شده است اگر کشاورزی برداشت پست هم طی سه سال داشته باشد تمام هزینه های ان جبران می شود و پس از آن می تواند سود خود را دریافت نماید.