نکات کلیدی : در هنگام خرید تاریخ انقضا کنسرو را چک کنید، قوطیهای ضربه خورده و به اصطلاح قور شده را خریداری نکنید، در صورت مشاهده کپک و یا استشمام بوی نامطبوع در کنسرو آن را مصرف نکنید و به فروشنده اطلاع دهید، قبل از باز کردن قوطی دستها و قوطی را با گرم بشویید.
حتما مطالب و نحوه مصرف روی آن را بخوانید تا اگر نیاز به جوشانده شدن داشته باشد آن را بجوشانید، در صورتی که نمی خواهید تمام کنسرو را میل کنید قاشق دهنی را وارد کل آن نکنید و در آخر مقدار باقی مانده آن را از ظرف خود خارج و در ظرفی در بسته نگهداری کنید.
پیشنهاد ما به شما این است برای این که بتوانید مسیری آسان تر را انتخاب کنید با مجموعه آراد برندینگ در ارتباط باشید همان گونه که همگی عزیزان می دانند قرمه سبزی یک غذای ساده نیست و درست کردن آن نیاز به مهارت دارد از این رو شما نباید مارکهای متفرقه کنسرو قرمه سبزی تهران و دیگر شهرها را خریداری کنید زیرا جدا از سلامت طعم آن نیز ممکن خوب نباشد.
جالب است بدانید که اولین کارخانه تولید کنسرو در ایران در سال ۱۳۱۶ در شهر بندرعباس تاسیس شد و فقط مختص کنسرو تن ماهی بود؛ در سال ۱۳۴۷ به صورتی عظیم رسمیت یافت اما به دلیل کم بودن و ناشناخته بودن آن در بین عوام این محصولات توسط قشر خاص جامعه خریداری و مصرف می شدند ولی کم کم در بین مردم جا گرفت و این روزها خرید و مصرف کنسرویجات بسیار بیشتر از قبل شده است.
کنسرو قرمه سبزی گیلان
برای تولید این کنسرو در وحله اول باید مواد اولیه و ادویه های لازم را تهیه کنند سپس مواد را در دیگهای مخصوص ریخته و به مقدار مورد نیاز می پزند، به مواد به مقدار لازم و در زمان تعیین شده سرما می دهند، بعد خورشتها درون ظرفهای مخصوص ریخته می شود و در آنها پرس می شود و مجدد در دما و زمانی تعیین شده حرارت می بینند و در آخر برچسب زده می شود و روانه بازار می شود.
برای آن دسته از عزیزانی که نگران وجود مواد نگهدارنده در کنسروها هستند باید بگوییم که هنوز هم متاسفانه برخی شرکتها از مواد نگهدارنده استفاده می کنند اما متریالهای دیگری نیز برای نگهداری غذا در تایم بالا تر وجود دارد به عنوان مثال کنسرو قرمه سبزی به گونه ای تهیه شده که با جوشاندن، میکروبهای درون آن از بین می رود و دیگر نیازی به نگهدارنده نیست.
برای تولید قرمه سبزی در منزل شما باید به موارد بسیار زیادی توجه کنید و اکثر عزیزان همه این موارد را میدانند ولی ما میخواهیم راز کنسرو قرمه سبزی گیلانی خوش عطر و طعم و لعاب دار بازار را با شما درمیان بگذاریم؛ شهرهای زیادی این کنسرو را تولید می کنند که کنسرور قرمه سبزی مشهد، تهران، گیلان، جنوب و اصفهان ازبهترین تولید کنندگان در ایران هستند.
این شرکتها برای لعاب دار شدن خورشتها از برگ اسفناج یا برگ چغندر استفاده می کنند البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که ریختن برگ چغندر زیاد باعث لعاب زیاد و خراب شدن غذا می شود و شنبلیله و سبزی خشک نیز باعث عطر فراوان و عالی این غذا می شود ولی اگر زیاد مصرف شود باعث تلخ شدن غذا می شود.
کنسرو قرمه سبزی بدون گوشت
کنسرو بدون گوشت سبزی علاوه بر طعم فوق العاده به دلیل روش تولید ویژه و منحصر به فرد و سبزیهای مرغوب و تازه ای که در تهیه آن به کار رفته است به خوبی توانسته است مشتریان زیادی را جذب نماید و آن را می توان یکی از کنسروهای پر طرفدار به شمار آورد بخصوص که تولید کننده اصلی آن را به روش آنلاین به فروش می رساند
و خرید از این مراکز روشی به روز است که سبب شده است مشتری به انتخابی عالی و بی نقص دست یابد و بهترین و تازه ترین نوع آن را با قیمت ارزان و ویژه خریداری نماید.
بنابراین کنسرو محبوب و مرغوب قرمه سبزی بدون گوشت دارای بازار فروش بسیار خوبی است و یکی از کنسروهای بسیار خوش طعم محسوب می شود که دارای طعم و عطری بی نظیر است، این نوع کنسرو با این که در تهیه آن از گوشت استفاده نشده است
اما یکی از بهترین و سالم ترین نوع کنسرو قرمه سبزی به شمار می آید که مراکز فروش اصلی با فروش اینترنتی و آنلاین آن را به فروش می رسانند و خرید از آنها سبب می شود مشتری بهترین و تازه ترین نوع آن را با قیمت ارزان همیشه در دسترس داشته باشد.
این نوع کنسرو با این که ارزش غذایی بالایی دارد و بسیار مقوی است اما کالری کم ترین دارد و یکی از سالم ترین و مرغوب ترین نوع کنسرو قرمه سبزی بدون گوشت به شمار می آید.
این نوع کنسرو کاملا استاندارد است و توسط تولیدیهای برتر به بهترین شکل در بسته بندیهای کاملا استاندارد تهیه می گردد و در سلامت بدن تاثیر گذار می باشد و آن را می توان به روشنی یکی از سالم ترین نوع کنسرو به شمار آورد.