ترشی بادمجان چه به صورت حلقه ای و چه به صورت ترشی بادمجان ساده و دودی با همه غذاها جور می شود. پخت ترشی بادمجان همیشه در خانه های ایرانی و جزء همیشگی سفره ها مرسوم بوده است.
پاییز فصل درست کردن ترشی های مختلف است. آموزش ترشی بادمجان شکم پر مجلسی به همراه ترکیب ادویه و سبزیجات برای بادمجان شکم پر را در مجله کوروش بخوانید.
ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در تمام فصول سال با غذا تهیه و سرو می شود مانند ترشی هایی مانند ترشی کلم قرمز و ترشی سبک. این ترشی در شهرهای مختلف کشورمان با مواد مختلفی تهیه می شود.
سبزی ترشی بادمجان شکم پر چیست ؟
سبزی ترشی بادمجان شکم پر شامل: نعنا، جعفری، شوید، ترخون، مرزه، گشنیز: ۵۰۰ گرم
ادویه ترشی بادمجان شکم پر شامل گلپر، سیاه دونه، تخم گشنیز: ۵۰ گرم