یکی از میان وعده های خوشمزه سیب زمینی کبابی است که در فر و در خانه هم می شود آن را تهیه نمود.
یکی دیگر از فراورده های سیب زمینی سرخ کردن آن است که خیلی هم طرفدار دارد ولی سیب زمینی کبابی مزیت هایی نسبت به سرخ شده آن دارد.
در این مقاله آراد برندینگ یکی از بهترین روش های طبخ سیب زمینی کبابی شرح داده شده است، با ما همراه باشید.
مثلا اینکه ارزش غذایی آن بسیار بیشتر است زیرا با پوست درست می شود و پوست سیب زمینی خود پر از فیبر است و به جلوگیری از بیماری های قلبی و دیابت کمک می کند.
به علت اینکه بیشتر در معده می ماند به فرد احساس سیری بیشتری می دهد از رو این مدل طبخ سیبزمینی به افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه می شود.
سیب زمینی وقتی با پوست طبخ می شود به تنظیم گوارش کمک می کند.
سعی کنید سیب زمینی کبابی را با پوست بخورید زیرا پوست سیب زمینی ویتامین های مختلفی مثل C، آهن، پتاسیم، منیزیم و کلی پروتئین در خود دارد.
یکی از غذا های ثابت ورزشکاران سیب زمینی است که می توان در توستر نیز طبخ کرد. معمولا سیب زمینی آب پز بخاطر کربوهیدرات بالا و کالری کم برای افرادی که رژیم لاغری دارند نیز مناسب است.
سیب زمینی کبابی
سیب زمینی یک عضو جدا ناپذیر سبد خانواده است که تقریبا در اکثر غذا ها مانند انواع خوراک ها، ته دیگ انواع پلو ها و بسیاری دیگر کاربرد دارد.
سیب زمینی سرخ کرده برای تمامی افراد یک میان وعده عالی به شمار می آید و توجه همگان را به خود جذب می کند.
البته باید توجه داشته باشید که سیب زمینی کبابی به خودی خود مضر نیس ولی روغنی که برای سرخ کردن استفاده شده سبب افزایش سطح کلسترول خون می شود و چربی خون را بالا می برد لذا توصیه می شود از روش های طبخ سالم تری استفاده کنید.
اگر دنبال یک میان وعده خوش مزه هستین می توانید سیب زمینی های کوچک را جدا کرده و در سیخ کنید و روی آتش قرار دهید تا یک سیب زمینی کبابی خوشمزه بپزید.
سیب زمینی یک غذای کامل و خیلی خوشمزه است که پر از بتاکاروتن می باشد و بعد از خوردن کامل جذب بدن می شود، سیب زمینی حاوی نشاسته نیز می باشد و جزو چهار غذای پرمصرف جهان محسوب می شود برنج، گندم، ذرت، سیب زمینی.
سیب زمینی حاوی انواع ویتامین ها می باشد که در نوع شیرین آن بالاترین حد ویتامین A وجود دارد که مصرف سیب زمینی قیطریه برای افرادی که دچار بیماری های مربوط به کیسه صفرا می باشند، توصیه نمی شود. سیب زمینی به خاطر اینکه قند خون را بالا می برد، باید در حد تعادل استفاده شود.
سیب زمینی قیطریه
پتاسیم و منگنز موجود دسیب زمینی برای رشد کودکان بسیار مهم است. در سایر سیب زمینی ها ویتامین A کمتری نسبت به نمونه ی شیرین آن دارد. گلیسمیک موجود در سیب زمینی قیطریه برای افراد دیابتی مضر است و باید برای مصرف آن با پزشک مشورت نمایید.
این محصول برای قلب بسیار مفید می باشد و از افزایش فشار خون جلوگیری می کند، همچنین سیب زمینی لاوی مملو از کربوهیدرات و نشاسته می باشد که برای رشد استخوان ها بسیار مناسب می باشد.
سیب زمینی را به صورت خام هرگز استفاده نکنید زیرا هیچ ارزش غذایی نداشته و حالت پخته ی آن خاصیت غذایی دارد. بافت خام سیب زمینی حالت سلولزی داشته و آن استفاده کنید. از سیب زمینی می توان به عنوان یک آرام بخش یاد کرد که البته بیشتر به صورت داروی ضمادین استفاده می شود. سیب زمینی را خام هم می توان استفاده کرد ولی به شدت ایجاد نفخ و دل درد می کند.
قسمت های سبز روی سیب زمینی را حتما جدا کنید، کلروفیل روی سیب زمینی بر اثر تابش نور آفتاب ایجاد می شود که به شدت برای بدن مضر می باشد. پوست سیب زمینی مملو از فیبر بوده و توصیه می شود سیب زمینی را کاملا شسته و با پوست بپزید و میل نمایید.
استفاده از مواد اولیه مرغوب در عملیات بسته بندی انواع سیب زمینی از دیگر ویژگی های محصولات ما به شمار می آید که قادر به نگهداری از آن در شرایط مختلف و حفظ کیفیت عالی می باشند. انواع مختلف سایت ها مانند دیجی کالا اقدام به فروش می کنند، اما قبل از خرید حتما تمام سایت های عرض کننده را مقایسه کنید و تفاوت در نوع محصول، کیفیت و… مقایسه نمایید.