یکی از مهم ترین خوراکیهای خوشمزه و مفید در بسیاری از غذاهای ما استفاده شایانی در آشپزی ایرانی می شود انواع قارچ ها در انواع صدفی، کوهی و جنگلی یافت می شوند که به صورت کبابی و خشک هم مصرف می شوند و به خاطر طعم و مزه خاصی که دارند دلیل نامگذاری آنها به خاطر رنگ صدفی مانند آنها می باشد.
شکل ظاهری آن به صورت پیچ خورده می باشد و هنگام پختن مانند صدف بافت نرمی دارد و بیشتر مزه غذاهای دریایی را می دهد و در رنگهای مختلفی مانند سفید، قهوه ای، آبی، زرد و کرمی یافت می شوند که شدت نور و دمای محیط می تواند باعث تغییر رنگ آنها بشود به طوری که اگر دمای محیط کم و آنجا زیاد باشد رنگ قارچها تیره تر و هرچقدر نور کمتر و دمای محیط بیشتر باشد رنگ قارچها روشن تر می شود.
مجموعه ما سالهاست در زمینه عرضه این قارچها فعالیت دارد و همیشه محصولاتی با کیفیت بسیار بالا و با قیمتی بسیار مناسب را در اختیار مشتریان قرار داده است به شما عزیزان هم توصیه می کنیم که حتما یکبار خرید از سایت آراد برندینگ را تجربه کنید تا بتوانید از کیفیت محصولات ما لذت ببرید.
اصولاً قارچها دارای انواع ویتامینهای سی، ای و املاح معدنی مانند کلسیم، منیزیم و روی می باشند و مصرف آن برای کسانی که دارای چربی خون هستند باعث کاهش کلسترول می شود و اضافه کردن آن در سبد غذایی خانواده باعث افزایش سیستم ایمنی بدن و مقاومت در برابر انواع بیماریها می شود.
همانطور که گفته شد با توجه به خواص بسیار زیادی که این قارچهای صدفی کوهی دارند از فروش بسیار خوبی هم برخوردار هستند و همواره به میزان بسیار زیادی در بازار مورد خرید و فروش قرار می گیرند.
قارچ صدفی کوهی
غالبا در اکثر مناطق دنیا این قارچهای صدفی کوهی بر روی درختان به صورت خودرو رشد می کنند که رنگ آنها از سفید تا خاکستری و قهوه ای متغیر می باشد.
قارچهای صدفی یک منبع بسیار مناسب برای ویتامین دی می باشند و علاوه بر آن دارای انواع آنتی اکسیدانها و همچنین مواد معدنی مثل پتاسیم، مس، فسفر و غیره می باشند.
در مورد خواص و قیمت قارچ صدفی که نگاهی اقتصادی می باشد و استفاده از این قارچ خوراکی باید گفت که این قارچ با موادی که دارد باعث ثابت ماندن قند خون در بدن مصرف کننده می شود چرا که این قارچها دارای سطح بالایی از کلسیم هستند که برای ترشح انسولین استفاده می شود و همچنین دارای مقادیر بالایی از ویتامین دی می باشند که حساسیت هورمون انسولین را افزایش می دهد و همه اینها موجب کاهش قند خون و ثابت ماندن آن می گردند.
یکی دیگر از خواص بسیار مهمی که قارچ صدفی دارد این است که میزان کلسترول و تری گلیسیرید موجود در خون را کنترل می کند و همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین بی است که این ویتامین از ایجاد لخته های خونی در داخل رگها جلوگیری می کند و از سفت شدن رگها پیشگیری می نماید و به همین دلیل است که مانع ایجاد بیماریهای قلبی در فرد مصرفکننده می گردد.
قارچ صدفی دارای نیاسین در بافت خود می باشد که از التهابات پوستی و همچنین قرمز شدن پوست جلوگیری می کند و همچنین دارای مقادیر زیادی مس است که این عنصر بر روی عروق مغزی تاثیر می گذارد و فعالیت آنها را بهبود می دهد.
قارچ صدفی کوهی جنگلی
شاید برای شما پیش آمده است وارد رستوران بزرگی شده اید و انواع غذاهای خوشمزه روبرو شده اید که انواع قارچهای صدفی، کوهی و جنگلی را در ترکیبات غذایی مختلف می بینید که عقل و هوش از سرتان می برد و حتی دستور پخت آنها را از سرآشپزهای آنجا می گیرید.
اگر میخواهید هنگام پخت و پز سالم بمانند سعی کنید قارچ صدفی خشک را بیش از اندازه نپزید زیرا باعث از دست رفتن ارزش غذایی آنها می شود و بهترین روش این است که آنها را با کمی روغن و یا کره به مدت چند دقیقه در ماهیتابه تفت دهید و استفاده از قارچهای بخارپز میتواند در کنار انواع غذاهایی مانند جوجه کباب جگر و سالاد کلم به صورت کبابی استفاده شود.
از مهمترین مواد غذایی که هر فردی می تواند در هرم غذایی خود بگنجاند قارچ می باشد که حتی در رژیمهای لاغری برای افرادی که می خواهند کاهش وزن داشته باشند گزینه بسیار مناسبی می باشد.
و می دانید که قارچ سرشار از فیبر غذایی است و برای کسانی که مبتلا به چربی هستند کمک زیادی به کاهش کلسترول می کند و حتی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش می دهد.