شاید با خودتان فکر کنید که افراد پولدار چه خصوصیت و ویژگی دارند که ما نداریم و باعث شده تا تبدیل به فردی با درآمد بالا شوند، این افراد ویژگی خارق العاده ای ندارند بلکه فقط و فقط در مسیری درست کار کرده اند و به نتیجه رسیدند، شما نیز می توانید مانند این افراد با کار در حوزه انواع بنتونیت درآمد های بالایی داشته باشید، در ادامه برخی از انواع آن را بررسی خواهیم کرد.
بنتونیت سدیم دار
زمانی که کانتی مونت موریلونیت با عناصر مختلف مانند بنتونیت سدیم دار ترکیب می شود، خواص و ویژگیهای آن نیز متفات می شود؛ به همین دلیل کاربردهای مختلفی هم دارند شاید برایتان این سوال پیش بیاید که منشا کانی بنتونیت از کدام سنگ معدنی است؟
این کانی در زمان کرتاسه اول در مجاورت رودخانه رایک در اثر هوازدگی و فرسایش خاکسترهای داغ آتش فشانی و ترکیب شدن آن با آب، سنگ معدنی نرم و ارگانیک بنتونیت تشکیل شد که امروزه در رنگهای روشنی همچون سفید، کرمی و لیمویی در معادن یافت می شوند.
بنتونیت خوراکی
در این بخش لازم است تا در مورد خواص ویژه بنتونیت خوراکی سدیمی به عنوان خوراک دام مناسب برای دام مواردی را ذکر نماییم تا بتوانید نسبت به آن اطلاعاتی به دست بیاورید.
برای بسیاری از افراد که صاحب مشاغلی از قبیل دامپروری و دامداری می باشند همواره استفاده از بنتونیت خوراک دام به عنوان یک امر ضروری شناخته می شود.
در جریان باشید که ممکن است غذای دام و طیور حاوی میکروبهای بیماری زا مانند قارچی باشند که جهت خنثی سازی آن می توان از بنتونیت استفاده لازم را برد.
با توجه به اینکه بنتونیت از خاکی به نام رس تشکیل شده است، دارای بافر است که موجب نگهداریدر صادرات مواد غذایی به طور سالم می شود تا تغذیه حیوانات خانگی بهبود پیدا نماید و مشکلات گوارشی نیز برطرف شود.
بنتونیت اکتیو
در هنگام اتصال صفحه مسی در چاه ارت برای پوشانندگی اطراف صفحه از بنتونیت اکتیو استفاده می کنند که باعث کاهش مقاومت زمین در برابر جریانهای برق می شود.
از آن چه که محققان دریافته اند بنتونیتها از معدنهای آتشفشانی به وجود می آیند و حفره هایی در آن وجود دارد که به جذب بالای آب کمک می کند و در دو نوع سنگ و خاک رس تشکیل می شود حتی در درون این خاک نیز سوراخهای ریزی وجود دارد که حاوی معدنی بسیاری هستند.
به بنتونیت فعال شده بنتونیت اکتیو می گویند این نوع بنتونیت در اثر فعل و انفعلات آتشفشانی به وجود می آید که ضخامت آن به اختلاف فاصله از آن بستگی دارد و به دو بخش تقسیم می شود که بنتونیت کلسیم دار و سدیم دار از انواع آن می باشد که از کلسیمی آن برای تولید ماسه در صنعت ریخته گری و در روغن و گریس از آن به عنوان جذب کننده استفاده می کنند.