اکثر افراد پس از این که اقدام به خرید کفش می کنند تمایل دارند تا از محصولاتی استفاده کنند تا بتوانند کیفیت کفش خود را بالا برده و به طول عمر آن اضافه کنند استفاده از واکس کفش چرم عسلی طبیعی که یکی از انواع واکسها می باشد می تواند در این امر مؤثر باشد.
در تاریخچه تولید واکسها این موضوع را مشاهده میکنیم که با شروع جنگ جهانی اول تولید کفشها و چکمه های چرمی به دلیل این که مقرون به صرفه بودند آغاز شده و تقاضا برای خرید آنها به حد زیادی بالا رفت.
افراد نظامی به دلیل این که به ظاهر خود بسیار اهمیت می دهند در تلاش بودند تا از موادی استفاده کنند که بتواند به سرعت جلای خاصی را به چکمه هایشان با ترفند های خاص و جالب اضافه کند به دلیل وجود چنین نیازی سبب شد تا محصولی ساخته شود که امکان جلا دادن سریع و مؤثر را به صورت کاملاً آسان برای چکمه ها فراهم آورد.
واکس مایع یک ترکیب پیچیده دارد و معمولاً بخش عمده آن از پلی اتیلن ساخته می شود که این ماده می تواند جزء اصلی ساخت آن باشد و تاثیر زیادی در براق نگه داشتن کفش دارد علاوه بر آن از رزین نیز برای چسبندگی بهتر به چرم در تولید این دسته از واکسها استفاده می شود.
مجموعه ما با دارا بودن انواع مختلف واکس کفش می تواند نیاز شما را بر طرف سازد اگر تمایل دارید تا محصولی را خریداری کنید که نازل ترین قیمت را داشته باشد پیشنهاد می شود تا به سایت ما مراجعه کنید.
مجموعه آراد برندینگ می تواند محصول سفارش داده شده را به صورت عمده و در کوتاه ترین زمان ممکن به دست شما برساند تا بتوانید سود خوبی را به دست آورید ما می توانیم این اطمینان را به شما بدهیم که پس از خرید از سایت ما بتوانید بهترین خرید طول عمر خود را تجربه نمایید.
واکس کفش چرم عسلی
واکسها در انواع مختلفی تولید می شود و به دلیل این که از قیمت مناسبی برخوردار هستند مورد توجه کلیه افراد قرار دارند واکسها به صورت جامد، خمیری شکل و مایع تولید می شوند که بالاترین درصد استفاده از آنها به واکسهای خمیری و کمترین استفاده مربوط به واکسهای مایع می باشد.
به طور کلی می توان گفت که امروزه استفاده از واکسها بسیار کمتر شده است زیرا معمولاً کفشهای کتانی جایگزین کفشهای رسمی تر در استفاده های روزمره شده است که به دلیل پارچه ای بودن نیازی به استفاده از واکس ندارند اما همچنان واکس کفش مورد توجه افرادی که تمایل به استفاده از کفشهای رسمی دارند می باشد.
به دلیل این که واکس کفش چرم عسلی دارای مواد شیمیایی نیز می باشد بهتر است از پوست دست برای آن استفاده نشود و یا این که از استنشاق آن جلوگیری شود اگر می خواهید از واکس استفاده کنید پیشنهاد می شود تا حتما دستکش را به دست داشته باشید و در مکانی آن را مورد استفاده قرار بگیرید که از تهویه مناسبی برخوردار باشد.
همچنین سعی کنید واکسها را دور از دسترس کودکان نگه دارید زیرا باقی ماندن آن روی پوست برای طولانی مدت می تواند سبب ایجاد لکه بشود و در اثر تماس با چشم سوزش ایجاد می کند.
واکس کفش را می توان با استفاده از بخاری و تهویه مطبوعهای قدرتمند تولید کرد برای ساخت آنها هیچ روش تعیین شده ای وجود ندارد و افراد معمولاً به روشهای مختلفی در فشارهای متفاوت آن را تولید می کنند.
واکس کفش چرم مصنوعی
همیشه وقتی صحبت از وسایل شخصی و شیک می شود یادمان به محصولات مختلفی مانند، کیف، کفش، پالتو و مانند اینها می افتد که هرکدام از آنها می توانند تولید شده از چرم مصنوعی و یا طبیعی ایرانی و خارجی باشند و برای نگهداری بهتر از واکس که یک نگهدارنده موثر و مناسب استفاده می شود.
استفاده از وسایل چرمی به دلیل کارایی که دارند گزینه مناسبی هستند، ولی باید تلاش کرد تا به بهترین شکل ممکن از آنها نگهداری شود، تا بتوانند کارایی بیشتری داشته باشند، این محصولات با استفاده از انواع چرم طبیعی و مصنوعی تولید می شوند و نمونه های طبیعی کاربرد بیشتری نسبت به نمونه های مصنوعی دارند.
واکسها دارای گونه های متفاوتی هستند، به همین دلیل کسانی که می خواهند این محصولات را خریداری کنند نسبت به نیازشان و نوع محصولی که دارند می تواننداز آنها استفاده کنند، مانند واکسی که برای یک پالتو چرم استفاده می شود، یا واکس کفش چرم مصنوعی ، که برای آنها باید از نمونه مخصوص استفاده شود و به رنگ آن نیز باید دقت شود تا کارایی آن بیشتر شود.
برای اینکه بتوانید بهترین استفاده را از کت چرم داشته باشید، نیاز است تا از آن مراقبت کرده و به موقع آنرا احیاء کنید، یک نمونه از گزینه های رسیدگی به آنها استفاده از واکس اسپره ای می باشد، این محصول به دلیل اینکه به صورت اسپری است می تواند حجم بیشتری از کت را پاشش نماید و فقط کافی است از فاصله ده الی دوازده سانتی متر به کت پاشیده شود تا به خوبی همه جای آنرا در بر بگیرد، البته بعد از آن با استفاده از برس مخصوص و یا ابر، روی آنرا بمالید تا همه جای محصول مورد نظر واکس خور شود.