همه افراد موفق برای هر روز خود برنامه ریزی کرده اند و براحتی می توان با مشاغلی ساده که فکر هیچکس نمی رسد به درآمد عالی رسید و یکی از این مشاغل عرضه زغال کبابی خودسوز می باشد و افراد زیادی برای رفتن به سفر و درست کردن کباب استفاده می کنند.
زغال کبابی خودسوز
زغال کبابی خودسوز نسبت به انواع زغالهای معمولی حرارت ایجاد شده توسط آنها ۲ تا ۴ برابر می باشد و ۴ برابر زغالهای معمولی گرما تولید می کنند، که این می تواند برای زغال های کبابی و قلیان بسیار مهم باشد.
بنابرین زغال خودسوز به صورت ماندگار و خودکار می سوزد به طور کلی زغال خودسوز، زغالی است که هیدروژن و اکسیژن آن حذف شده است که این مساوی است با تمایل بیشتر برای جذب اکسیژن و آتش ماندگار و قوی، از مزیتهای زغال خود سوزی می توان به گزینه های زیر اشاره کرد: با یک جرقه سریع روشن می شود.
زغالهای قدیمی خاکستر زیادی تولید می کرده اند ولی زغالهای جدید به دلیل این که از خاک مخصوص خاکستر در تولید آنها استفاده می شود خاکستر کمتری تولید می کنند و در هوا دیگر منتشر نمی شود.
زغال لیمو جهرم
خرید زغال لیمو جهرم دارای مزیتهای بالقوه ای از جمله آسان سوزی این زغال و مدت زمان بالای آن در هنگام سوختن زغال اشاره داشت. در صورتی که برای خرید زغال موفق به خرید نوع با کیفیت و مرغوب زغال لیمو شدید می توانید از مزایای استفاده آسان و سریع این زغال استفاده نمایید.
زغال لیمو همچون زغال کبابی جزو پر کاربرد ترین نمونه های زغال برای کشیدن قلیان و پخت و پز غذا و کبابی نمودن غذاها و تولید آتش برای اجاقهای زغالی و تهیه کرسیهای زغالی به روشهای جدید می باشد.
از موارد استفاده به صرفه این زغال این است که به دلیل دیر سوزی و حرارت ایجاد کننده مناسب این نوع زغال برای پخت و پز به ازای هر کیلو از زغال طبیعی دیگر کارآمدتر بوده و صرفه اقتصادی بالایی را برخوردار می باشد.
زغال کبابی
یکی دیگر از پر فروش ترین و با کیفیت ترین زغال کبابی مخصوص پخت و پز در ایران زغال کبابی اصفهان است که از کیفیت مناسبی برخوردار و قیمت بسیار مناسبی دارد و همانگونه که در قسمتهای بالا به آن اشاره شد به صورت فشرده می باشد. شاید به نظر برسد که زغالها تفاوت چندانی باهم ندارند و مهم این است که بسوزد و کار را راه بیندازد.
اما چنین نیست و باید گفت که کیفیت و انواع متفاوتی از زغال وجود دارد و هر یک با توجه به ویژگیهای خود بهتر است که در موارد استفاده اصلی خود استفاده شود و برای مثال باید گفت در پخت و پز باید از زغالی استفاده شود که از اندکی رطوبت برخوردار باشد ولی برای قلیان بهتر است از زغالهای کم رطوبت استفاده شود.