افراد برای بالا رفتن توانایی هایشان اقدام به کارهای مختلفی می کنند و کتاب های زیادی را می خوانند یا دوره های آموزشی را شرکت می کنند اما بهترین راه برای بالا رفتن توانایی ها، کسب تجربه در خصوص موضوع مدنظر است، به عنوان مثال شما می توانید در زمینه برنج فعالیت کنید و با بالا رفتن توانایی هایتان به موفقیت برسید.
برنج شیرودی
شایان ذکر است که برنج شیرودی از جمله برنجهای سردسیر است، به این معنا که بیشتر در اقلیمهای سرد و کوهستانی شمال پرورش می یابد.
به طور معمول کشت برنج شیرودی ممتاز از اوایل فروردین ماه آغاز می شود و زمان برداشت این برنج نیز شهریور می باشد.
خوش پخت بودن و طعم عالی مهم ترین ویژگیهای برنج شیرودی می باشند اما نکته قابل ذکر این است که محصول کشاورزی نام برده به نوبه خود انواع مختلفی دارد و ارقام ممتاز آن تا حدودی معطر می باشند.
البته به طور کلی برنج شیرودی بیشتر به دانه درشت بودن و کشیدگی بعد از پخت شهرت دارد.
برنج گلستان
ترکیه بعد از عراق و کانادا بزرگ ترین وارد کننده برنج گلستان و انواع دیگر برنج ایرانی در دنیا می باشد، سالانه ۶/۱۲ درصد از برنجهای صادراتی ایران به ترکیه فرستاده می شود.
صادرات برنج به ترکیه در سال ۱۳۹۰ فقط ۲۲ هزار دلار بود و در سال ۱۳۹۹ به ۵۹۸ هزار دلار رسید؛ این نشان می دهد که نزدیک به یک دهه است که صادرات برنج ایرانی به ترکیه رواج پیدا کرده است.
در بازار ترکیه نوسانات لیر وجود دارد، تاجری که قصد فعالیت در بازار ترکیه را دارد باید از این موضوع آگاه باشد.
در ترکیه وقتی شما یک برند را وارد بازار می کنید، رقبای شما بیکار نمی نشینند و سعی بر تخریب محصول شما دارند که باید برای این چنین مسائلی هم به فکر باشید.
برنج شمال
در کشور ما برنج در مناطق جنوبی مانند خوزستان به خوبی کشت می شود که مانند برنج شمال بسیار خوشمزه می باشد و هم چنین انواع گوناگونی نیز دارد.
به جز مناطق جنوبی در منطقه ای از سرپل ذهاب واقع در استان کرمانشاه نیز انواع مختلفی از برنج کشت می شود که بسیار خوشمزه و خوش عطر می باشد و بسیار هم معروف می باشند
علاوه بر این مناطقی که گفته شد در شمال کشور انواع زیادی از برنج ها کشت می شود که به دلیل خوشمزه بودن و هم چنین داشتن عطری دل انگیز بسیار معروف می باشد.
شمال کشور ما از قدیم به عنوان تولید کننده برنج محبوب و مخصوص ایرانی شناخته می شود که تمام دنیا برای خریداری آن ها صف کشیده اند.
برنج های تولید شده در این مناطق برنج عنبر بو،برنج هاشمی،برنج طارم و بسیاری از انواع برنج های محلی دیگر می باشد که هر کدام در برند های مختلفی به بازار ارائه می گردند که همه آن ها دارای ویژگی های خوب مختص به خود می باشند.