شاید برای شما جالب باشد که چگونه میتوان کسب و کار نوپایی را رونق داد، با داشتن کمی خلاقیت و تبلیغاتی که بیشتر در دید مردم قرار بگیرد میتوان یک کار را هرچقدر هم ضعیف باشد به سرعت رونق داد، همانطور که کسب و کار من در حوزه گز بسیار نوپا و ضعیف بود و از همین راه آن را رونق فراوان دادم ، در ادامه قصد دارم شما را با چند نوع مهم از محصولاتم آشنا کنم.
گز بدون مغز
انواع گز ساده بدون مغز از طریق سایت های اینترنتی معرفی می شود و برند های متفاوتی وجود دارند، که این گز ها را تولید کرده و آن ها را در فروشگاه های اینترنتی در معرض بید مشتری ها قرار می دهند. آن ها تمامی خواص گز ها را به اشتراک می گذارند گز های ساده بدون مغز از قیمت کمتری برخوردار می باشند. گز بدون مغز به صورت سنتی و صنعتی تولید می شوند.
انواع گز ساده به صورت گز لقمهای، کیلویی و غیره در بازار وجود دارند و به صورت های مختلفی در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد. در تولید این گز ها از هیچ گونه مغز بادام و پسته ای استفاده نمی شود. آن ها در رنگ سفید عرضه می شوند و بسیار شیرین هستند. گز های ساده در نوع بسته بندی نیز به بازار عرضه می شوند. نوع فله این گز ها نیز در بازار وجود دارد و بر حسب کیلو می توان آن ها را خریداری کرد.
گز
گز از تنقلات شیرین و سنتی ایران است که در استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری، همدان، کرمان، فارس و یزد تولید میشود. برای تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، مغز بادام و پسته و هل و گلاب و عصارهٔ گزانگبین استفاده میشود. برخی تولیدکنندگان گز از نوعی ماده به نام بادکا نیز استفاده میکنند که این ماده ارزش غذایی آن را پایین میآورد.
گفته میشود گز اصفهان از زمان صفویه و همزمان با شکوفا شدن مجدد هنر و فرهنگ ایرانی در اصفهان بهوجود آمدهاست. در دوران قاجار، این محصول به کشورهای دیگر صادر شد و یکی از شیرینیهایی بود که به پادشاهان کشورهای دیگر هدیه داده میشد.
گز انگبین
گز انگبین که با نام های گزگزو، طرفا، گز مازج، خشک انگبین، گز علفی، گز خوانسار و من و السوی و… شناخته می شود ، درختی بوته ای با ارتفاعی میان ۶ تا ۱۰ متر است که قطر آن نیز به ۳۰ سانتی متر می رسد . درخت گز انگبین انشعاب های زیادی دارد ، همچنین داشتن چوب سخت ، برگ های کوچک و صاف ، برگ هایی به رنگ غباری سفید از ویژگی های دیگر این درخت می باشد.گز انگبین در ترکیب خود ۴۰ تا ۵۰ درصد قند فروکتوز ، حدود ۲۰ درصد لوولوز، نزدیک به ۴۰ درصد تانیک اسید و حدود ۲۰ درصد دکستروز دارد.