لواشک ترش

ماجرای موفقیت من با لواشک  

من لطیفه یکی از هزاران بانوی ایرانی هستم که به دنبال موفقیت مسیر های متفاوتی را طی کردم تا اینکه توانستم با لواشک به آرزوی موفقیت خود واقعیت ببخشم که این را مدیون تلاش های بسیار و سختی ها خود میدانم. می خواهم شما را با انواع لواشک های خوشمزه که بسیار پرطرفدار هستند آشنا کنم با من همراه باشید.

لواشک ترش 

شاید خیلی ها طعم ترش بعضی ازخوراکیها را دوست ندارند و به اصطلاح باب میل آنها نیست. ترشکهای ترش غالبا با میوهای ترشی نظیر آلبالو، انار، زرشک می باشد که با یکدیگر مخلوط می شوند و طعم خوشایندی به ما می دهند همه سنین طعم خوشمزه و لذیذ آن را می پسندند و در بیشتر دورهمیها و مهمانیها به وفور یافت می شود.

خوراکی پرطرفدارو خوشمزه مناسب با خانمهای باردار لواشک ترش با سس ترش است وقتی ویار دارند. طرز تهیه لواشک ترش: میوه هایی مثل آلو سیاه و آلبالو و زرشک را در مولینکس چرخ کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید بعد آنها را از صافی رد می کنیم تا پوست آنها باقی بماند و عصاره آن میوه ها را در ظرف مناسبی که از قبل پلاستیک زیر آن گذاشته ایم ریخته و زیر نور آفتاب می گذاریم تا خشک شود.

لواشک ترش

لواشک خانگی 

احتمالا برای شما نیز پیش آمده است که ندانید با میوه های له شده و یا اضافه تابستانی ندانید که باید چه کاری انجام بدهید اما امروز ما به شما خواهیم گفت که چگونه با این میوه لواشک درست کنیم.

بسیاری علاقه دارند که از انگور برای تهیه لواشک استفاده کنند اما ابتدا باید بدانید حکم جوشاندن انگو چیست و آیا مجاز به استفاده از آن هستید یا خیر.

ادامه مطلب  با این روش کیف پولم مملو از پول شد

به طور کلی خوردن انگور پس از جوشیدن آن حرام است اما این به این معنای نجس بودن آن نیست اگر شما به مقدار بسیار کم و ناچیزی از انگور استفاده کنید و آنقدر جوشیده باشد که حداقل نیم بیشتری از آب آن بخار شده باشد هیچ مشکلی ندارد.

لواشک یکی از چیزهایی است که کوچک باشید چه بزرگ قطعا علاقه مند به خوردن آن هستید و وقتی آن را می بینید آب از دهانتان جاری می شود. مجموعه با تهیه لواشک خانگی کاملا بهداشتی و بدون هیچ گونه مواد افزودنی و غیر بهداشتی توانسته است که آن را در اختیار مصرف کننده نهایی قرار دهد اگر شما نیز جزو طرفداران پر و پا قرص لواشک هستید می توانید آن را به راحتی و از طریق فرم داخل سایت خریداری نمایید.

لواشک خانگی

لواشک کیوی

طرز تهیه لواشک کیوی خانگی: کیوی را پوست کنده، ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. کیوی ابتدا آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد ، در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید.

کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود.

می توانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود و یا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید اکنون لواشک کیوی خوش مزه در دستان شما است.

ادامه مطلب  راه اندازی کسب و کار برای اینکه پولدار شوید

لواشک کیوی

حتما ببینید

آتل شانه

ثروتی که شکستگی های بدهکاریم را آتل بندی کرد

در جریان ثروتسازی به موانعی برخواهید خورد که با ممارست و سماجت باید بتوانید از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *