یکی از بهترین و مفیدترین نوع خشکبار کشمش سبز اعلا و درجه یک می باشد که در بازار به صورت بسته بندی های شیک به فروش می رسد. کشمش همان انگور خشک شده است که خواص بی شماری دارد. در گذشته برای اینکه بتوانند در زمستان هم میوه داشته باشند آن را خشک میکردند و در فصل سرد زمستان استفاده می کردند. محققین بعد ها به این نتیجه رسیدند که میوه خشک شده از خود میوه تازه فوایدی بیشتری دارد.
امروزه تولید کننده گان زیادی داریم که در عرصه خشک کردن میوه فعالیت دارند و سالانه حجم بسیار بالایی از میوه خشک از ایران به کشورهای مختلف صادر می شود. کشمش سبز نوعی میوه خشک صادراتی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و کشور ما در تولید این محصول بسیار پر قدرت عمل کرده است.
امروزه در بازارها و خشکبار فروشی ها و حتی اینترنتی و غیرحضوری می توانید کشمش سبز را به صورت کیلویی تهیه کنید و نهایت استفاده از این محصول بی نهایت مفید را ببرید.
علاقه مندان و خریداران به کشمش سبز می توانید با ورود به سایت آراد برندینگ و دیدن این محصول با کیفیت خرید خود را چه به صورت عمده و یا به صورت جزئی ثبت کنید. ما این محصول را با مناسب ترین قیمت و در عین حال با بیشترین کیفیت در اختیار شما قرار میدهیم. همچنین شما می توانید با مشاوران ما ارتباط بگیرید و اطلاعات کافی را دریافت نمایید.تضمین کیفیت و قیمت هم که اصول کار ماست.
کشمش سبز درجه یک کاشمر
از جمله محصولاتی از زمانهای خیلی گذشته از انگور درست شده است کشمش سبز درجه یک بوده که قیمت عمده آن در بازار به عوامل زیادی بستگی و به خرید و فروش می رسد.
کشمش سبز را می توان از طریق روشهای گوناگونی درست نمود که در نهایت میزان کیفیت، طعم و همچنین عطر و بوی آن بستگی بسیار زیادی به این عامل دارد.
در روش سنتی درست کردن کشمش تمام مراحل درست کردن کشمش سبز که شامل شستن انگور، تمیز کردن انگور، خشک کردن آن و غیره می شود را با استفاده از دست انجام می دهد این روش با توجه به اینکه به وقت بسیار زیادی نیاز داشته و انرژی زیادی صرف آن می شود امروزه زیاد پرطدفدار نیست.
در روش تیزابی برای درست کردن کشمش سبز کاشمر از محلول تیزاب استفاده می کنند این محلول سرعت درست شدن آن را به طرز قابل توجهی زیاد کرده و افزون بر این تولید کشمش با کیفیت بالا و خوشمزه تر را در پی دارد بهتر است بدانید اندازه کشمش در این روش بزرگ بوده و همچنین بافت آن نیز نرم می باشد.
در روش آفتابی برای درست کردن کشمش انگور را به همراه خوشه در مقابل نور خورشید قرار می دهند با توجه به اینکه وجود انگور پوسیده و خراب در نهایت منجر به خراب شدن سایر انگورهای دیگر می شود خوشه هایی که قصد خشک کردن آن را دارند عاری از اینگونه محصولات می نمایند.
درست کردن انگور در برابر سایه نیز بدین صورت بوده که در محلی که دارای سقف بوده انگورها را قرار داده و سپس اجازه می دهند فرایند خشک شدن که کمی طولانی بوده بگذرد میزان ویتامینهای موجود در این نوع کشمش سبز کمی بیشتر است باید بدانید که محصولاتی که در مقابل سایه درست شده اند کمی دارای رطوبت بوده به همین خاطر بعد از اتمام کلی مراحل خشک کردن آن لازم می باشد؛ ادامه مطلب را برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کشمش سبز دنبال کنید.
کشمش سبز صادراتی
با فرایند خشک کردن انگور کشمش به دست می آید که فروش عمده کشمش سبز صادراتی بهترین برند بازار توسط کارخانه در بین انواع کشمشها نسبت به سایر نمونه های دیگر از همه بیشتر است کشمش سبز به دلیل رنگ روشنی که دارد برای استفاده در آجیل مناسب است کشمش سبز برخلاف کشمش با رنگ تیره که در آفتاب خشک می شود، بیشتر در جای خنک و به صورت سایه خشک به دست می آید و رنگ سبز روشن آن به دلیل نور غیر مستقیم و در جای تاریک و خنک حاصل می شود که در گذشته برای درست کردن کشمش سبز از روش آویزان کردن انگور روی بند استفاده می کردند و از سقف و یا روی شاخه درخت آویزان می شد.
ایران به دلیل دارا بودن محصولات کشاورزی متنوع و شرایط آب و هوای مناسب پر تنوع ترین بازارهای محصولات کشاورزی را دارد که کشمش سبز صادراتی یکی از انواع این محصولات به شمار می رود و سهم عمده ای در بازارهای جهانی دارد و به دلیل مرغوبیت و کیفیت بالایی که دارد مشتریان و متقاضیان زیادی را به خود جلب کرده است که هم از نظر رنگ، اندازه، طعم و مزه، ارگانیک بودن در دنیا بی نظیر است که هم با روشهای کشاورزی سنتی و هم با روشهایی نوین کشاورزی تهیه و تولید می شود و حتما در مناسبتها و میهمانیها، جشنها مانند شب یلدا و عید نوروز به عنوان زینت دهنده آجیل مورد استفاده قرار می گیرد و جایگاه خاصی در بین ما ایرانیان دارد.